Drogie mamusie jakie sa wasze pasje? I czy po narodzinach dziecka macie nadal czas na te przyjemności?
Mama
post napisany:

Drogie mamusie jakie sa wasze pasje? I czy po narodzinach dziecka macie nadal czas na te przyjemności?
Czytanie! Niestety przez ostatnie 15 miesięcy bo tyle ma mój Synek przyznam że nie miałam w ogóle czasu na książki :/
Granie, czytanie książek... Niestety teraz już nie ma za bardzo na to czasu. Jak synek był jeszcze mniejszy tak do 6 miesiąca, było lato to wychodziłam z nim i czytałam książki, on sobie spał. Teraz w ciągu dnia, śpi z raz ma na to czasu. Chyba, że babcia się nim zajmuję, albo czasem wieczorem jak już śpi.
Ja uwielbiam cwiczyc, naprawde sprawia mi to przyjemność, a przy okazji to zdrowe. Ale najpierw nie moglam cwiczyc, bo po cesarce trzeba dłużej poczekać, teraz nie mam czasu..
Ja też lubię czytać książki. Obiecałam sobie, ze w ciazy przeczytam wszystkie ksiazki, ktore mam w domu i juz nawet w ciazy nie mialam na to czasu :( teraz po porodzie czytam trochę, ale niestety przymusowo ksiazki do pracy magisterskiej ;)
Moja pasja to gotowanie. Tez nie maam na to tyle czasu co kiedys
O tak ja przed ciążą też baaardzo dużo ćwiczylam, a teraz brak chęci czasu i siły chociaż parę kg na plusie po ciąży jeszcze mam :D Mówię sobie że od wiosny zaczynam :)
Granie, czytanie, ogladanie filmow. Nie mam na to czasu niestety
Czytanie książek oglądanie filmów :-) Na inne moje hobby niestety nie mogę sobie pozwolić bo nie ma z kim dzieci zostawić.
Ja w sumie przed urodzeniem synka szczególnie nie miałam hobby,głównie praca,spotkania ze znajomymi a teraz zaczęłam dużo rzeczy do pokoju synka robić :) pościel mu uszyłam,dywanik z włóczki zrobiłam i ogólne dekoracje staram się robić sama :) teraz niestety mam trochę mało czasu,bo Mały chory.
Ja lubię sport i różne ćwiczenia. Teraz w domu,a latem na dworze staram się ćwiczyć kiedy mam czas dla siebie.
Pomóż nam zrozumieć, co się stało
Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta
Twoje zgłoszenie zostało przyjęte
Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie
Polecane produkty
Dermedic: