drogie mamy jakie stosujecie metody na poprawienie swojej urody i samopoczucia?
Mama
post napisany:

drogie mamy jakie stosujecie metody na poprawienie swojej urody i samopoczucia?
Jezeli chodzi o urode to kosmetyczka :) A samopoczucie to przede wszystkim relaks, chwila dla siebie. Uwielbiam dlugie kapiele z olejkami, to pomaga mi się odprezyc
Poprawę samopoczucia zapewnia mi gorąca kąpiel z dodatkiem pachnących olejków. Jeśli chodzi o urodę to stosuję przede wszystkim kremy i balsamy nawilżające
Na poprawę urody chodzę czasem do kosmetyczki , zdrowo się odżywiam.
a na poprawę samopoczucia to różnie np. długa kąpiel, spacer :)
Żadne, bo nie mam czasu ...
Kosmetyki :) makijaż do zatuszowania nie przespanej nocy :D na poprawę samopoczucia mi pomaga spacer, spotkanie z kimś że znajomych i oderwanie się na chwilę od codziennych spraw, albo np zakupy i kupienie sobie czegoś na poprawę humoru :)
Na samopoczucie drobne przyjemności, wiążące się także z urodą. Domowe spa wieczorem z maseczkami, peelingami, aromaterapią w tle, a także te po za domowe, wyjście na kawę z koleżankami, wizyta u fryzjera czy kosmetyczki z siostrą, czy zajęcia taneczne. Narzeczony wie, że chwile odpoczynku są dla mnie ważne, więc stara mi się raz na jakiś czas dawać kilka godzin wychodnego :)
Wizyta u kosmetyczki. Gorąca kąpiel. Chwila spokoju i ciszy
czyli z tego co widze podobnie jak ja :) jeszcze swieczki do tej kapieli olejki zapachowe i duuuuuza gorąca goszka czekolada do picia
Ja nawet teraz mam świecę zapachową odpaloną i piję herbatę ziołową oglądając serial i pisząc tutaj :)
Pomóż nam zrozumieć, co się stało
Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta
Twoje zgłoszenie zostało przyjęte
Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie
Polecane produkty
Dermedic: