Witajcie,czy dostała któraś z was już paczkę z masłem natłuszczających do testowania.?
Mama
post napisany:

Witajcie,czy dostała któraś z was już paczkę z masłem natłuszczających do testowania.?
Ja dostałam a tamtym tygodniu. Używamy już kilka dni i jest super. Pięknie pachnie i nie klei się
Tak dostaliśmy, jest super . Napewno zostanie z nami na długo , synowi bardzo służy .
Również dostałam i jestem bardzo zadowolona. Po jakim czasie na ten temat wypełnia się ankietę czy wystarczy tylko tutaj opinia?
Dostałam masło do testowania i uważam że jest to kosmetyk który zagości u nas na stałe. Mialam problem z synem który uważał ze smarowanie buzi to jak noszenie maski, aż do dnia w którym wypróbowałam masło na jego twarzy. Mało tego sam podchodzi i 2 -3 razy dziennie smaruje się masłem w końcu jego twarz jest porządnie natluszczona i zaczyna wyglądać. Dodam że wiek syna 10 lat.
Tak dostaliśmy :) Jest rewelacyjne. Skóra mojego dziecka jest natłuszczona i pięknie pachnie . Polecam. Produkt na rynku nr 1.
Hej :) my również otrzymaliśmy i jestem zaskoczona. Masło jest super, nie jest "tluste", pięknie pachni i nie pozostawia takiej lepkie warstwy
Masełko jest delikatne, stosowane na co dzień, poprawiło kondycję skóry. Faktycznie dobrze się wchłania i nawilża, tylko szkoda że jest takie małe i szybko się kończy.
Do nas też dotarło około tygodnia temu. Jesteśmy bardzo zadowoleni- masło jest fantastyczne 😍doskonale nawilża,jest gęste dzięki czemu bardzo wydajne i szybko się wchłania co jest dla mnie szczególnie ważne(nie tylko z uwagi na sezon jesienno-zimowy) 💌,cudownie,delikatnie pachnie 🥰używamy do całego ciała poza miejscami intymnymi.Polecam wszystkim dzidziusiem👣🤗i ich mamom 😉
Masło poprostu cudo, bardzo pomogło nam w naszym problemie ze skórą, zdecydowanie zostanie z nami bardzo bardzo długo :))) Z całego serduszka Polecam
Pomóż nam zrozumieć, co się stało
Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta
Twoje zgłoszenie zostało przyjęte
Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie
Polecane produkty
Dermedic: