Czy któraś dostała meila odnośnie testowania masła intensywnie nawilżające, podobno do dzisiaj miały byc meila z wiadomościami kto się dostał do testowania....????? Ma być 200 znaków, i ciężko napisać krótka wiadomość
Mama
post napisany:

Czy któraś dostała meila odnośnie testowania masła intensywnie nawilżające, podobno do dzisiaj miały byc meila z wiadomościami kto się dostał do testowania....????? Ma być 200 znaków, i ciężko napisać krótka wiadomość
Dostałam dzisiaj informacje o godzinie 17.04. Nie mogę się doczekać aż kurier dostarczy to masło bo ostatnio zastanawiałam się nad zakupem. A ze musi być 200 znaków to dopisze ze pierwszy raz zostałam wybrana do testowania.
Też mi się udało :) treść emaila dla jasności :
Hej! |
Masło intensywnie natłuszczające
|
Również mi się udało :) czekam z niecierpliwością aż będę mogła je przetestować. :) Bardzo się cieszę bo w sumie nigdy nie było mi dane nic testować :D I nie mam już jak dobic do 200 znaków :D napisze jeszcze, że maila dostałam około godziny 15 :)
Ja też dostałam! Jeśli się okaże dobry to na pewno będziemy kupować :). Myślę że każdy kto się zakwalifikował do godz 24 dostanie wiadomość na mejla :) trzymam kciuki i życzę powodzenia reszcie. Mam nadzieję że podzielimy się pozytywnymi opiniami. :)
Ja również dostałam maila ale niestety nie zakwalifikowałam się do testowania. Spróbuję następnym razem. Ogromny plus dla redakcji za to że informują nawet jeśli się nie kwalifikujesz. Pozdrawiam serdecznie
😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
A ja któryś raz z koleji już mam negatywną odpowieć trochę przykro chociaż cały czas mówię może nastepnym razem się uda i nie stety ale ani razu 😞😞😞😞😞😞😞😞😞😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Ja również się dostałam i jest to pierwszy raz, zmagamy się z mega odparzona pupa ciekawe czy maselko sobie poradzi.. Próbowałam tak wiele metod że staje się powoli bezsilna... Maila o kwalifikacji dostałam ok godziny 16,teraz czekam z niecierpliwością na przesylke
Hej dziewczyny,
Właśnie sprawdziłam pocztę i muszę przyznać, że przeżyłam miły szok. Dostałam się do testowania produktu. Czekam na kuriera i mam nadzieję, że szybko będę mogła zacząć sprawdzanie kremu.
Bierzcie udział w konkursach dla pociech :)
Także dostałam maila iż dostaliśmy się do testowania masełka. Ciekawa jestem ile będzie trwała wysyłka? Ktoś coś może wie? Używałyscie już kosmetyków tej firmy ? Jakie wrażenia? Przede mną szykowanie wyprawki dla kolejnej pociechy , chętnie poczytam opinie :)
Pomóż nam zrozumieć, co się stało
Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta
Twoje zgłoszenie zostało przyjęte
Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie
Polecane produkty
Dermedic: