Myślę że 300-500 zł, to też zależy ile ktoś może dać. Córka dostała złote kolczyki
Mama
post napisany:

Myślę że 300-500 zł, to też zależy ile ktoś może dać. Córka dostała złote kolczyki
chrzestna do kościoła powinna choc nie musi kupic biała szatke.. a w prezencie jak da 600 do 800zł jest ok. czasem tez mozna kupic obrazek z aniłem strózem srebny..
Daj tyle ile możesz dac i do tego np kupic zaproszenie na sesję zdjęciową dla maluszka wazna rok a rodzice sami wybiorą sobie dogodny termin
Chrzciłam synka w lipcu i od chrzesnej dostał 600 zł i pamiątkę Chrztu a od chrzesnego dostał łańcuszek , uważam że każdy daje to na co go stać
To zależy kogo na ile stać jeśli chodzi o pieniążki. A na prezent może jakaś personalizowaną rzecz.
Moja znajoma teraz idzie na chrzest i daje 300. I dodatkowo kupiła misia interaktywnego.
Chrzestna daje tyle na ile może , Można sie zapytac rodzicow czy nie potrzebuja czegos
KAZDY DAJE TYLE NA ILE MOZE I JAK UWAZA NIE MA UWZGLEDNIONEJ KWOTY KTÓRA TRZEBA DAC. Ja wybierajac chrzestnych nie patrzyłam na to kto moze dac ile. Fajna pamiatka jest podarowanie złotego łańcuszka. Najstarsza córka otrzmała od chrezstnego takie małe buciki pozłacane z dedykacja. Jak podrośnie to będzie miała super pamiątkę.
U nas fajnym prezentem były metryczki handmade. A tak to dostawała pieniążki. I buciki z grawerem.
Zależy od twojego budżetu np branzoletkę z grawerem :)
Pomóż nam zrozumieć, co się stało
Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta
Twoje zgłoszenie zostało przyjęte
Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie
Polecane produkty
Dermedic: