Nawigacja:
Rodzice po godzinach |
Nasze forum dyskusyjne dostępne jest tylko dla zarejestrowanych i zalogowanych użytkowników. Nie trać czasu, zarejestruj się i zaloguj teraz!

Zarejestruj się »
lub
Mlodamama92
Mama
post napisany:

Nigdy nie robilam i nigdy bym sie na niego nie zdecydowala. Jesli jednak ty masz taki zamiar to najlepiej poszukac, popytac znajomych czy maja kogos zaufanego i godnego polecenia, bo zawsze mozna trafic na typowego amatora ktory zrobi wiecej krzywdy niz pozytku. 

0 0
zgłoś post
do moderacji
leksik1
Mama
post napisany:

Moja szwagierka zajmuje się wykonuwaniem takiego makijażu, ja jednak nie dałam sie namówić. Jednak boję się, że coś nie wyjdzie. Ale znam sporo kobiet, które się zdecydowały i są zadowolone, więc znajdź jakąś dobrą kosmetyczkę i działaj :-) 

0 0
zgłoś post
do moderacji
Mlodamama92
Mama
post napisany:

Mamuskax2 wydaje mi sie, ze zadna z dziewczyn nie ma takiego makijazu, ale nie zaszkodzi zapytac. Ja jednak wolalabym poszukac dobrego studia z dobra opinia i po prostu ich zapytac. Tutaj jak jakas sie znajdzie to moze polecic ci osobe ktora jest typowym amatorem. 

0 0
zgłoś post
do moderacji
moNika88
Mama
post napisany:

Hmm nigdy nie robiłam takiego makijażu permanentnego i raczej się na niego nie zdecyduje. Mam taką cerę ze w sumie makijaż jest mi niepotrzebny. Ciągle mi to partner podkreśla. To miłe słowa. Czasem zwykły makijaż trzeba zrobić. 

0 0
zgłoś post
do moderacji
Tata Karola
Tata
post napisany:

Moja żona zrobiła sobie makijaż permanentny brwi, choć według mnie wcale nie było jej to potrzebne. Ona jednak miała dość codziennego malowania brwi. Moim zdaniem nie był to potrzebny zabieg, uwielbiam ją w pełni naturalną. 

0 0
zgłoś post
do moderacji
Kici86
Mama
post napisany:

Nie robiłam nigdy w życiu makijażu permanentnego. Ale kiedyś przeszła mi przez głowę taka myśl. Zrobić sobie taki makijaż to duża oszczędność czasu i nie trzeba zawracać sobie głowy poprawkami. No i oczywiście zawsze jest się gotowa do wyjścia.

0 0
zgłoś post
do moderacji
Mlodamama92
Mama
post napisany:

No bez przesady. Zrobienie kreski na oku czy pomalowanie rzes to nie jest az taki wyczyn ktoremu mozna poswiecic pol dnia. Jak dziecko troxhe poplacze to nic mu sie nie stanie. Mam w domu typowego hajnida i jak musialam gdzies wyjsc to zawsze znalazlam czas na pomalowanie sie. A jesli juz nie mam na to czasu i po prostu nie mam ochoty to robie sobie henne brwi i tyle. 

0 0
zgłoś post
do moderacji
Olajj
Mama
post napisany:

Ja nie robiłam i szczerze mówiąc nie chciałabym jednak. Wole się już sama pomalować kiedy chce i jak chce, a nie być uzależniona od makijażu permanentnego takiego samego przez określony czas bo jednak może się znudzić 

0 0
zgłoś post
do moderacji
martysia
Mama
post napisany:

Jeżeli nie wyobrażasz sobie makijażu bez kreski na górnej i dolnej powiece, powinnaś pomyśleć o posiadaniu jej na stałe. Zaoszczędzisz na czasie w codziennym makijażu i zyskasz idealny rysunek, którego nie sposób wykonać samodzielnie. Ale przede wszystkim Twoje oczy będą wyglądać pięknie w sytuacjach, które nie sprzyjają posiadaniu makijażu, na przykład na basenie czy w łóżku.
Kolorowanie górnej i dolnej krawędzi powieki podkreśla wyrazistość oczu.

0 0
zgłoś post
do moderacji
moNika88
Mama
post napisany:

Niestety w tym temacie za bardzo nie pomogę. Nigdy nie robiłam sobie makijażu permanentnego. A czy warto go zrobić. Hmm pewnie tak bo wszystko jest dla ludzi. Trzeba tylko że wszystkiego korzystać z umiarem. 

0 0
zgłoś post
do moderacji
Zgłoszenie postu do moderacji

Pomóż nam zrozumieć, co się stało

Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta

Zgłoszenie postu do moderacji

Twoje zgłoszenie zostało przyjęte

Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie

Polecane produkty
Dermedic:

Nawilżająco-kojący krem uzupełniający lipidy Dermedic Baby