Nawigacja:
Gdzie zamawiałyście kosmetyki, rzeczy do pielęgnacji maluszka przed porodem?
Noworodek |
Nasze forum dyskusyjne dostępne jest tylko dla zarejestrowanych i zalogowanych użytkowników. Nie trać czasu, zarejestruj się i zaloguj teraz!

Zarejestruj się »
lub
Joannamama
Blogerka
post napisany:

Dziewczyny znacie może gdzie mogę się zaopatrzyć w spora ilość kosmetyków i innych rzeczy do porodu i po porodzie? Chodzi mi np o apteki gdzie są promocje itp Szukam coś z promocjami i znaleźć nie mogę, a duża suma mi wychodzi

0 0
zgłoś post
do moderacji
Joannamama
Blogerka
post napisany:

Patrycja bardzo dziękuję za link muszę sprawdzić ile tam wyniesie cała wyprawka kosmetyczna itp bo nie ma co ceny w niektórych miejscach są dużo droższe od innego miejsca tzn chodzi mi, że duża różnica jest pomiędzy produktami. Dzięki dziewczyny muszę poszukać może właśnie też Rossmann będzie miał fajne rzeczy ❤️

0 0
zgłoś post
do moderacji
kropa
Mama
post napisany:

Ja kupowałam w różnych sklepach, ciężko kupić wszystko w jednym sklepie w dobrych cenach. Zazwyczaj jedna - dwie rzeczy są na promocji, a reszta normalnie lub zawyżona cena. Jak masz czas to lepiej sobie poszukać w necie w różnych sklepach i zrobić kilka zamówień.

0 0
zgłoś post
do moderacji
Paulina
Mama
post napisany:

Dokładnie tak ja też kupowała w kilku sklepach internetowych bo ciężko wszystko kupić w jednym sklepie w dobrej cenie. Ja znalazłam tanie kosmetyki dla mamy i dziecka w aptece melissa. Ale koszule nocne i ubranka już gdzie indziej kupowałam.

0 0
zgłoś post
do moderacji
Patrycja Peplińska
Mama
post napisany:

A tutaj kochana masz możliwość zrealizowania wszystkich produktów jakie chcesz w jednym zamówieniu. Nieraz nawet wysyłka jest bezpłatna jeśli przekroczysz jakas kwotę zakupów. Ja byłam zadowolona jeden sklep i możliwość kupienia wielu różnych rzeczy dla dzidziusia jak i mamusi 

1 0
zgłoś post
do moderacji
Mama Zosi
Mama
post napisany:

Warto porównywać ceny w rożnych miejscach. Ja cześć kosmetyków i innych rzeczy potrzebnych do porodu kupiłam w rossmannie, część w Pepco, część na różnych bazarkach, parę rzeczy tez na olxie czy na allegro.pl

0 0
zgłoś post
do moderacji
Anetuuss2603
Mama
post napisany:

Ja przed porodem robiłam dość duże zamówienie w aptece gemini. Dla mnie wtedy ceny w tej aptece były najniższe i oczywiście darmowa dostawa. Teraz też w aptece doz ceny są dobre i czasami sa jakies kody rabatowe wiec wychodzi jeszcze taniej. 

0 0
zgłoś post
do moderacji
kropa
Mama
post napisany:

Ja wyszukuje produkty w serwisie ceneo, porównuje ceny i wybieram najtańszą opcję, jeśli się da to z odbiorem osobistym, wiadomo że jak ktoś mieszka w mniejszej miejscowości to prawie wszystko trzeba kupić z wysyłką ale można też znaleźć darmowe wysyłki.

0 0
zgłoś post
do moderacji
Monikalul
Mama
post napisany:

Ja zamawiałam z apteki internetowej Gemini. Tam jest specjalna stronka z wyprawką dla mamy i dla Maluszka tak naprawdę to jedyna apteka internetowa, w której jest wszystko w przystępnej cenie. Zamówienie od 299 złotych jest darmowe.

0 0
zgłoś post
do moderacji
Monikalul
Mama
post napisany:

Źle się wyraziłam w aptece Gemini powyżej zakupu za 299 złotych jest darmowa przesyłka. Myślałam, że tyle to nie zapłacę na pewno jednak jak zaczęłam robić listę okazało się, że 300 zł spokjnie wychodzi. Sa też dni darmowej dostawy na stronie Gemini, ale trzeba na bieżąco śledzić.

0 0
zgłoś post
do moderacji
Zgłoszenie postu do moderacji

Pomóż nam zrozumieć, co się stało

Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta

Zgłoszenie postu do moderacji

Twoje zgłoszenie zostało przyjęte

Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie

Polecane produkty
Dermedic:

Kremowy żel do mycia Dermedic Baby