Drogie mamy gdzie kupujecie ubranka dla swoich dzieci ja zazwyczaj w pepco bo są dość tanie ale niektóre bardzo kiepskie jakościowo pizdzam dla synka starczyla mi ostatnio na miesiąc i zrobiły się dziurki
Mama
post napisany:

Drogie mamy gdzie kupujecie ubranka dla swoich dzieci ja zazwyczaj w pepco bo są dość tanie ale niektóre bardzo kiepskie jakościowo pizdzam dla synka starczyla mi ostatnio na miesiąc i zrobiły się dziurki
Nie mam jakiś określonych miejsc w których kupuję ubranka dla dzieci. Z reguły kupuje tam gdzie jest promocja
Tam gdzie jest jakaś promocja i na grupach dla mam na FB :) często fajne ciuszki można znaleźć
Najczęściej w Smyku, ubrania dobre jakosciowo. Zdarza się tez Auchan, tam raczej body, ktore i tak starcza na chwile.
Rzadko kupuje ciuszki dostałam dużo w spadku po rodzinie. Przeważnie są to ciuchy z h&m bardzo dobre są jakościowo. Z pepco szkoda kasy po jednym praniu jak szmata. Z Lidla jakaś dziwna duża ta rozmiarowka.
Szukam promocji i czesto cos znajduje na internecie, olx, facebook, allegro. Czesto tez uzywane jesli nie sa zniszczone, mozna kupic super jakosciowo ubranka za niewiele zl :) Dzieci I tak bardzo szybko wyrastaja, a nawet nie zdaza zniszczyc ubran. Co innego gdy raczkuje, kolana poscierane i gdy uczy sie samodzielnie jesc tez plamy ciezkie do sprania:)
Dużą część ubranek kupiłam w pepco. Cena ich jest niska lecz jakość ma dużo do życzenia. Dobre ubranka posiada Lidl. A w smyku kupowałam tylko w promocji, gdyż ta sieć ma stosunkowo drogie rzeczy.
A ja polecam stronę wyprawkowo.com . Jest tanio i ciuszki bardzo fajne. Szczególnie body miłe i wygodne. Czasami z promocji body można kupić za 6.99 PLN. Za zamówienie powyżej 111 PLN przesyłka jest za darmo. Strona wszystko dla maluszka też jest fajna. Natomiast w 5 10 15 czy smyku jak są promocje, bo jest drogo. Na pierwsze ciuszki dla dziecka polecam polskie produkty i właśnie wyprawkowo.com ma takie
Ja głównie kupuję ubranka w Pepco i jak do tej pory się nie zawiodłam. Tylko raz mi się zdarzyła nieoczekiwane wpadka - bardzo rozciagnela się gumka w półspiochach po ok 2 tyg i po prostu zaczęły spadać. Czasem kupuje też w Smyku, Lidlu albo 5-10-15. Na razie też nic mi się z tymi ubrankami nie stało.
Smyk, 5-10-15, Kappahl, Zara, Lidl, F&F (Tesco), C&A
Pomóż nam zrozumieć, co się stało
Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta
Twoje zgłoszenie zostało przyjęte
Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie
Polecane produkty
Dermedic: