Przepraszam machnęłam sie sklep.pinokio to był a nie pajacyk xD mój błąd
Mama
post napisany:

Przepraszam machnęłam sie sklep.pinokio to był a nie pajacyk xD mój błąd
Zazwyczaj szukam promocji w C&A, H&M, Smyk, 51015.
Najlepsze jakościowo są według mnie ubrania w C&A - po wielu praniach wciąż śliczne i wykonane z Bio bawełny. Poza tym to chyba największy wybór ubranek z motywem Myszki Miki i innych bohaterów Disneya.
Ostatnio zawiodłam się po pierwszym wypraniu 6-paka bodziaków z H&M - powyciągaly się jak jakieś najtansze i nie wyglądają :(
W 51015 lubię... skarpetki ;) i t-shirty.
A w Smyku wielopaki body też są kiepskie jakościowo. Poza tym inne ubranka mają OK. No i tu chyba są najlepsze promocje. Jak już robią to nie podwyższają cen jak w 51015, tylko szczerze ścinają ceny ;)
Pepco ma kiepskie jakosciowo. Przynajmniej wiekszosc. Dobre jakościowo ma ff (tesco) w CA, lidl.
Lidl Tesco mają naprawdę dobra jakoś a i można na dobre promocje trafić. 5-10-15 często ma promocje obecnie -70% więc kupuję na wyrost.
My najczęściej lidl, pepco, h&m i smyk. Oczywiście jednak zazwyczaj wyższa cena=lepsza jakość jednakże na większość ubranek z pepco chociaż tanie są nie narzekam. W smyku często są duże promocje np my niedawno dorwalismy świetny kombinezon dwuczęściowy na zimę za 60 zł(przeceniony z 200). W h&m też ubrania nie są bardzo drogie, również warto polować na przeceny. Natomiast ubrania z lidla lupilu polecam bo wg nas są świetne jakościowo.
lidl,H&M,Pepco,Reserverd ( w tych droższych to tylko gdy sa promocje) a i jak mam czas to na lumpeksie :)
Smyk, pepco, hm, lidl
Z tym że w pepco niektóre rzeczy są gorszej jakości
Smyk, H&M nawet Pepco czasem albo Auchan ale to już tak na krótszy czas bo jakość jest jaka jest :)
Dużo ciuszków dostajemy. U niektóre te co dostajemy są super ale nie wiem skąd są.
Ogólnie szukam czy sa jakieś fajne promocje a tak to pepco textil market tesco. A także dużo ubranek dostaje od siosrty a ja także przekazuje je dalej.
Pomóż nam zrozumieć, co się stało
Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta
Twoje zgłoszenie zostało przyjęte
Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie
Polecane produkty
Dermedic: