Nawigacja:
Mama |
Nasze forum dyskusyjne dostępne jest tylko dla zarejestrowanych i zalogowanych użytkowników. Nie trać czasu, zarejestruj się i zaloguj teraz!

Zarejestruj się »
lub
Arlettera
Mama
post napisany:

Gdzie ubrania kupują Wasi mężczyźni? Mój obecnie szuka dla siebie wygodnej bluzy i ma problem ze znalezieniem.

0 0
zgłoś post
do moderacji
Rozalens
Mama
post napisany:

PROSTO  -  mój na szczęście nie ma wielkich wymagań na codzień.

A resztę to raczej CK, RL itp.. w związku z tym, że nie lubi zakupów stawiamy na jakość

Jeśli chodzi o bluzy to zerknij sobie równeiż na tę firmę:

https://preorder.pl/octagon

Ubrania naprawdę dobrej jakości, szyte w Polsce. Tak wiec w takiej bluzie będzie chodził o wiele dłużej niż w bluzach z popularnych sieciówek. 

0 0
zgłoś post
do moderacji
Milena80
Mama
post napisany:

Z tego co wiem to mężczyźni stawiają bardziej na luźne ubrania. Nie ma się co dziwć ponieważ często po godzinach lubią uprawiać aktywność fizyczną. Pytanie jakie trzeba sobie zadać to: na co zwracać uwagę przy wyborze? Jedną z podstawowych kwestii jest sam krój bluzy. Te wkładane przez głowę będą idealne dla meżczyzn, którzy chcą pochwalić się idealną muskulaturą. A to przez dopasowanie do sylwetki, co z pewnością podkreśli mięśnie wypracowane latami na siłowni. Ważne też jest by znaleźć produkt z wysokiej jakości materiału. Bardzo dobrymi opiniami cieszą się bluzy Fruit of The Loom - https://fruties.pl/odziez-meska/bluzy zawierające 80% bawełny i 20% poliestru, o gramaturze 280g/m2. Te parametr to też jeden z wyznaczników jakości swoją drogą.

0 0
zgłoś post
do moderacji
Zgłoszenie postu do moderacji

Pomóż nam zrozumieć, co się stało

Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta

Zgłoszenie postu do moderacji

Twoje zgłoszenie zostało przyjęte

Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie

Polecane produkty
Dermedic:

Lekki balsam do ciała Dermedic Baby