Gdzie ubrania kupują Wasi mężczyźni? Mój obecnie szuka dla siebie wygodnej bluzy i ma problem ze znalezieniem.
Mama
post napisany:

Gdzie ubrania kupują Wasi mężczyźni? Mój obecnie szuka dla siebie wygodnej bluzy i ma problem ze znalezieniem.
PROSTO - mój na szczęście nie ma wielkich wymagań na codzień.
A resztę to raczej CK, RL itp.. w związku z tym, że nie lubi zakupów stawiamy na jakość
Jeśli chodzi o bluzy to zerknij sobie równeiż na tę firmę:
Ubrania naprawdę dobrej jakości, szyte w Polsce. Tak wiec w takiej bluzie będzie chodził o wiele dłużej niż w bluzach z popularnych sieciówek.
Z tego co wiem to mężczyźni stawiają bardziej na luźne ubrania. Nie ma się co dziwć ponieważ często po godzinach lubią uprawiać aktywność fizyczną. Pytanie jakie trzeba sobie zadać to: na co zwracać uwagę przy wyborze? Jedną z podstawowych kwestii jest sam krój bluzy. Te wkładane przez głowę będą idealne dla meżczyzn, którzy chcą pochwalić się idealną muskulaturą. A to przez dopasowanie do sylwetki, co z pewnością podkreśli mięśnie wypracowane latami na siłowni. Ważne też jest by znaleźć produkt z wysokiej jakości materiału. Bardzo dobrymi opiniami cieszą się bluzy Fruit of The Loom - https://fruties.pl/odziez-meska/bluzy zawierające 80% bawełny i 20% poliestru, o gramaturze 280g/m2. Te parametr to też jeden z wyznaczników jakości swoją drogą.
Pomóż nam zrozumieć, co się stało
Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta
Twoje zgłoszenie zostało przyjęte
Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie
Polecane produkty
Dermedic: