Nawigacja:
Mama |
Nasze forum dyskusyjne dostępne jest tylko dla zarejestrowanych i zalogowanych użytkowników. Nie trać czasu, zarejestruj się i zaloguj teraz!

Zarejestruj się »
lub
Zdr
Mama
post napisany:

Kochane jakie zabiegi polecacie na brzydką cerę, rozszerzone pory. Twarz wygląda na zmęczoną. Mam 30 lat.

0 0
zgłoś post
do moderacji
Arlettera
Mama
post napisany:

Pory są uwarunkowane genetycznie i można je oczywiście trochę zmniejszyć regularnym oczyszczaniem i dbaniem o cerę.

Na prawdę, pory to nic złego. To normalne. Bez nich skóra nie mogłaby wchłaniać składników odżywczych i usuwać toksyn, sebum itd.

Jednak jeśli chcesz wybrać sie na jakiś dobry zabieg, polecam wodorowe oczyszczanie cery. Wykonywałam w Instytucie Bielendy: https://instytut.bielenda.pl/oferta/kosmetologia-pielegnacja-twarzy-i-ciala/wodorowe-oczyszczanie-skory-twarzy/

Na stronie jest kontakt. 

0 0
zgłoś post
do moderacji
agnesdejk
Mama
post napisany:

Hej, zabiegi na rozszerzone pory to np. radiofrekwencja mikroigłowa, zabiegi preparatami PCA Skin, oczyszczanie wodorowe, peelingi medyczne np. BioRePeelCl3 ;) uzyskuje się fajne efekty w krótkim czasie

0 0
zgłoś post
do moderacji
laura02
Mama
post napisany:

Powiem wam, że jak chodzi o mnie to naprawdę eksperymentuje z kosmetykami. Teraz po długim czasie wróciłam do produktów avon i jestem zadowolona. Jakby nie było mają dobre produkty i jak chodzi o moją cerę to doskonale się sprawdzają.  W ogóle to warto sprawdzić jak działa konsultantka avon , ponieważ w ten sposób można zdobyć fajne zniżniki na ich  produkty.

0 0
zgłoś post
do moderacji
karolkwarc
Mama
post napisany:

Sposbów jest wiele na poprawę wglądu skóry jednak wszystko należy wykonywać regularnie. Ważna jest odpowiednia pielęgnacja domowa dobrania odpowiednio do potrzeb skóry. Ja ostatnio wykonałam serię kwasami- peelingi chmiczne, dzięki którym złuszała mi się skóra ale po kilku zabiegach stała się wygładzona i rozświetlona. Moja Kosmetolog również poleciła mi zabieg mezoterapii mikroigłowej dermapenem. To również świetnie poprawia koloryt skóry i jej wygląd. Warto udać się w sprawdzone miejsce. Ja byłam na kosnutlacji w salonie Laser Delux w Warszawie przy ul. Hanki Czaki 2(choć kojarzę, że mają też inne lokalizację). Tam odpowiednio dobrali mi zabiegi do mojej skóry. Żaden krem nie poprawił wyglądu mojej skóry jak teraz te zabegi, któe wykonuje. 

0 0
zgłoś post
do moderacji
Karpatia
Mama
post napisany:

Najwazniejsza jest konsekwencja (!) w działaniu czyli dokładne oczyszczanie twarzy rano i wieczorem, peeling raz w tygodniu, maseczka lub parówka raz na jakiś czas. Ale poza oczyszczaniem ważne jest też niedotykanie twarzy oraz picie wody i jak najmniej śmieciowego jedzenia, a dużo warzyw i owoców 

Z kosmetyków polecam szczególnie żel La Roche Posay:

https://www.cocolita.pl/demakijaz-i-oczyszczanie/la-roche-posay-effaclar-zel-oczyszczajacy-400ml

Tani nie jest ale ma dużą pojemność, poza tym świetnie oczyszcza skórę. 

0 0
zgłoś post
do moderacji
karolkwarc
Mama
post napisany:

Ja mogę szczerze polecić zabiegi Dermapenem. Również chciałam poprawić koloryt skóry, rozszerzone pory i nadać blasku skórze. Wyknałam serie 3 zabiegów, po których moja cera stała się wygładzona, nawilżona i rozświetlona. Zabieg nic mnie nie bolał a naprawdę dał efekty. Nie wiem w jakim mieście mieszkasz ale ja chodzę od salonu Laser Delux https://laserdelux.pl/warszawa-czaki-dermapen-mikronakluwanie-k/  (wiem, że mają dużo lokalizacji) i widać, ze tam pracują profesjonaliści.  

0 0
zgłoś post
do moderacji
Katarzyna3105
Mama
post napisany:

Słyszałam o Dermapenie, ale przyznam, że nigdy na tym zabiegu nie byłam. Na pewno warto też pomyśleć o mezoterapii, zabiegach kwasami - mega pomagają w oczyszczaniu skóry. Co do pielęgnacji domowej, to z kolei warto pamiętać o trzech podstawowych rzeczach jak : oczyszczanie, tonizowanie i nawilżanie. Warto też poczytać sobie ciekawe artykuły na temat  funkcjonowania skóry ;) https://glamstyle.pl/okiem-kosmetologa-czy-wiesz-jak-wazna-jest-twoja-skora/

0 0
zgłoś post
do moderacji
laura02
Mama
post napisany:

Myślę, że najlepiej byłoby wybrać się do specjalisty od medycyny estetycznej i ktoś taki zaproponuje odpowiednie działania, uwzględniając wasze problemy. Jak chodzi takie aspekty jak medycyna estetyczna Katowice, to tutaj https://estetycznakatowice.pl/cennik/   znajdziecie bardzo dobrą klinikę, gdzie fachowo wykonywane są zabiegi. Gdzie możecie poczuć się komfortowo, bezpiecznie.   

0 0
zgłoś post
do moderacji
Zgłoszenie postu do moderacji

Pomóż nam zrozumieć, co się stało

Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta

Zgłoszenie postu do moderacji

Twoje zgłoszenie zostało przyjęte

Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie

Polecane produkty
Dermedic:

Kremowy żel do mycia Dermedic Baby