Nawigacja:
Mama |
Nasze forum dyskusyjne dostępne jest tylko dla zarejestrowanych i zalogowanych użytkowników. Nie trać czasu, zarejestruj się i zaloguj teraz!

Zarejestruj się »
lub
klarita
Blogerka
post napisany:

Mam w mieszkaniu rower stacjonarny. I postanowiłam sobie że będę jeździć codziennie. Czasem się udaje a czasem nawał obowiązków nie pozwala. Zobaczymy czy to przyniesie efekt. Korzystacie z takich rowerów, po ile km jeździcie? 

0 0
zgłoś post
do moderacji
Mlodamama92
Mama
post napisany:

Klarita, nie mam tskiego roweru, sle obok mnie na placu zabaw jest silownia i jest tam taki rower, myslalam zeby go uzyc, ale co zrobilabym w tym czasie z mala? A tam na ta silownie rzadko co kto chodzi wiec mialabym ja dla siebie. Ja w sumie zawsze lubilam bieznie albo cwiczenia na atlasie

0 0
zgłoś post
do moderacji
klarita
Blogerka
post napisany:

Robią właśnie teraz te siłownie na dworze na każdym kroku ale jakos nigdy z nich nie korzystałam. Moze kiedys coś, ale to chyba musiałabym się z jakąś koleżanką umówić i od razu trochę poplotkowac. :) i pobyt na świeżym powietrzu też byłby zaliczony :)

0 0
zgłoś post
do moderacji
Joannamama
Blogerka
post napisany:

Najgorszym błędem podczas odchudzania to zła dieta bo większość próbuje na własną rękę a powinno się iść do dietetyka bądź trenera. Drugi błąd to źle robione w domu ćwiczenia i tu też możemy iść na fitness bądź na siłownię podwórka, a po trzecie szybko się poddajemy 

0 0
zgłoś post
do moderacji
Barbara Broniewicz
Mama
post napisany:

witam dziewczyny udało mi sie schudnąć 6kg wiec jakis postep jest i bez dietetyka tez mozna sobie poraddzic tylko trzeba chciec aby zobaczyc jsakies zmiany u siebie po porodzie jestem bardzo zadowolona ale walcze dalej :) Pozdrawiam

0 0
zgłoś post
do moderacji
Ikusiaa144
Mama
post napisany:

Ja przy każdej ciąży przytyłam dużo i dużo zostało i odchudzalam się i nic nie dało. Praktycznie co ciąża to przytyłam. W trzeciej przytyłam naj mniej bo tylko 6 kg ale jak karmiłam. To nadrobilam. I tak zostało do dziś. 

0 0
zgłoś post
do moderacji
klarita
Blogerka
post napisany:

Myślę, że najważniejsza jest tutaj przede wszystkim nasza wola i konsekwencja. Trzeba wytrwać w postanowieniu i zmienić pewne nawyki na lepsze. Do tego zdrowe odżywianie i ruch. Wiadomo, że jednym pójdzie to szybciej i sprawnie innym trudniej i wolniej. Fajnym pomysłem na ruch jest też aquaaerobik. Polecam gorąco :)

0 0
zgłoś post
do moderacji
Mama K
Mama
post napisany:

Ciężko było mi schudnąć po porodzie, kupiłam dobry rower i fotelik po dobrym umocowania jeżdżę codziennie z dzieckiem i mężem wieczorami po okolicy robiąc przy tym ok 20 - 40 kilometrów dziennie zaczynam schudnąć i to coraz bardziej;)

0 0
zgłoś post
do moderacji
Arlettera
Mama
post napisany:

Posiłki o stałej porze (5dziennie) liczenie kalorii, deficyt kalorii.cwiczenia przed tv.ciezarki.sklony.dlugie spacery.zmiana nawyków żywieniowych i spadek wagi gwarantowany.Pic sporo wody.

Poza tym jest wiele ziół które mogą w naturalny sposób podkręcić metabolizm organizmu:

https://loremvit.pl/herbaty-na-odchudzanie/

Na tej stronie jest ich przegląd. 

0 0
zgłoś post
do moderacji
wertasa
Mama
post napisany:

Najlepiej wyliczyć sobie zapotrzebowanie kaloryczne - kalkulatory są dostępne za darmo w sieci - wystarczy wpisać w Google, ściągnąć sobie aplikację Fitatu do liczenia kalorii i po prostu wpisywać czego i ile się je - pilnować ilości spożywanych kcal - nie trzeba sobie niczego odmawiać tak na prawdę, tylko obciąć spożywane kalorie o 200, 300 na dobę (względem zapotrzebowania oczywiście)  No i zrobić badania - bo też coś może się dziać.

No i weź pod uwagę ćwiczenia elektrostymulację. Sama chodziłam na nie w Krakowie i jestem z nich bardzo zadowolona:

https://www.intime.pl/o-treningu-ems/

Brałam udział w treningu ems tutaj. 

0 0
zgłoś post
do moderacji
Zgłoszenie postu do moderacji

Pomóż nam zrozumieć, co się stało

Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta

Zgłoszenie postu do moderacji

Twoje zgłoszenie zostało przyjęte

Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie

Polecane produkty