Ja zaraz po porodzie miałam super cerę i włosy na pozanoście też były oki ale gdy minęło około 4 miesiące eeeh szkoda gadać jak sobie radzicie? (zwłaszcza mamy karmiące)
Mama
post napisany:

Ja zaraz po porodzie miałam super cerę i włosy na pozanoście też były oki ale gdy minęło około 4 miesiące eeeh szkoda gadać jak sobie radzicie? (zwłaszcza mamy karmiące)
U mnie to samo do 5mca po porodzie wszystko super a później jakby coś we mnie strzelilo, suplementy odpadają jem kolorowo i tak się ratuje. Włosy już odrastają nowe, paznokcie się poprawiły, skóra też już odzyla także na wszystko potrzeba czasu :/
Z cera nigdy nie mialam wiekszych problemow, za to z wlosami wieczny klopot przez moje problemy z tarczyca. Po porodzie pomogl mi olej z czarnuszki, wlosy przestaly wypadac. Wszystko jednak z umiarem, trzeba robic przerwy, a najlepiej skonsultować z lekarzem.
Mi zaczęły wypadać okropnie włosy po porodzie
Ale jak mały skończył pół roku to problem zaczął zanikać
Polecam oleje, szczególnie rycynowy na skórę głowy. Olejowanie poprawiło stan moich włosów. Jest jeszcze w drogeriach taki olejek z dodatkiem czerwonej papryki, który świetnie pomaga na to, aby rosły nowe włosy i kosztuje kilka złotych :)
super dziewczyny dzieki za rady, będę próbować zobaczymy jak u mnie zadziała
U mnie o dziwo tylko na początku włosy wychodziły teraz jest dobrze.
Dziewczyny, ciało po porodzie się zmienia i ma zupełnie inne potrzeby. Ja np dopiero teraz, po 2.5 roku od drugiego porodu, znalazłam sobie odpowiednią pielęgnację włosów, przy których przestały wypadać. Na wszystko trzeba czasu i cierpliwości :P
VITAPIL MAMA + SZAMPON BIOTEBAL I ODZYWKA
Pomóż nam zrozumieć, co się stało
Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta
Twoje zgłoszenie zostało przyjęte
Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie
Polecane produkty
Dermedic: