Z jakich firm używacie pampersow ?
Mama
post napisany:

Z jakich firm używacie pampersow ?
Na początku używaliśmy Pampers później fioletowe Dada ale one synka po jakimś czasie uczuliły i wróciliśmy z powrotem do Pampers tylko teraz pantsy,bo ciężko jest mu zmienić pampersa,nie posiedzi nawet pół minuty.
My od zawsze kupujemy dada, obojętnie które i jesteśmy zadowoleni :) Uzywalismy też pampersa, lupilu itp gdy od kogoś dostaliśmy, żadne nie uczulaly Synka.
My używaliśmy białych i zielonych pampersów :) Póżniej pieluchomajtek Pampers :)
Dla córci najlepsze!
Z biedry Dada. Pampers te są bardzo dobre dla nas i co najważniejsze nie podrażniają pupy dziecka.
Używam firmy Pampers Active, u syna używałam zarówno Pampresów jak i Dady :) Jestem zadowolona z tych dwóch firm :)
Na początek kupiliśmy Pampers z obawy przed Dadą itp. Wiadomo, że były by tańsze ale nie chciałam ryzykować odparzeń od samych narodzin. Na pewno przetestujemy też inne. Jakie są Wasze doświadczenia po zmianie pieluszek z pampersa na tańsze?
W Tesco kupuję te ich najnowsze, w żółoto-białym opakowaniu.Jesteśmy zadowoleni.Niestety i oryginalne Papmersy i Babydreamy z Rossmanna pogorszyły swoją jakość w porównaniu do produktów sprzed kilku lat.
Uzywam dad, zielonych i fioletowych. Jakdla mnie te fioletowe sa lepsze.
Mam zamiar sprobowac lupilu z lidla, jedne nam przemakaly, ale jest tez drugi rodzaj.
Pomóż nam zrozumieć, co się stało
Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta
Twoje zgłoszenie zostało przyjęte
Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie
Polecane produkty
Dermedic: