Nawigacja:
Dziecko |
Nasze forum dyskusyjne dostępne jest tylko dla zarejestrowanych i zalogowanych użytkowników. Nie trać czasu, zarejestruj się i zaloguj teraz!

Zarejestruj się »
lub
Jeczesia
Blogerka
post napisany:

Wiadomo, ze potrzeby nie ma. Moja córka ma AZS i ja i ona stosujemy emolienty. Teraz jestem w drugiej ciazy i niezaleznie czy beda problemy skorne czy nie to i tak zostane orzy emolientach. Usywam serii z.Emollium i bardzo sobie chwalę

0 0
zgłoś post
do moderacji
klarita
Blogerka
post napisany:

My mamy płyny do kąpieli dla maluszka i na co dzień i używamy. Od czasu do czasu emolienty też stosujemy ale to nie jest codzienną rutyną u nas. Myślę, że każdy zrobi po swojemu bo też przecież one nie zaszkodzą jeśli stosuje się je częściej :)

0 0
zgłoś post
do moderacji
Karpatia
Mama
post napisany:

Mam epizody zwątpienia smarowania i zdarza się, że jest lepiej. Tak jakby te maści podrażniały i zmiany się bez nich goją. A potem znowu jest gorzej, jak to z azs.

Od jakiegos czasu nie jest jednak tak źle. Polubiłam kosmetyki na azs w verdelab.pl - mają dobry wpływ na moja skórę. Nie podrażniają jak również sprawiają, ze skóra wyglada o wiele lepiej :)

Nie są takie tanie, ale działanie jest moim zdaniem rewelacyjne.

0 0
zgłoś post
do moderacji
laura02
Mama
post napisany:

O fajnie... A powiedzicie mi czy jakieś  balsamy dla niemowląt też stosujecie? Ja właśnie przeglądam jeden sklep i widziałam tam całkiem fajne produkty, chciałabym się was popdytać, jakie w ogóle kupić kosmetyki dla niemowlaka? Bo nie chcę przesadzać, chcę kupić co faktycznie jest potrzebne.

0 0
zgłoś post
do moderacji
Zgłoszenie postu do moderacji

Pomóż nam zrozumieć, co się stało

Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta

Zgłoszenie postu do moderacji

Twoje zgłoszenie zostało przyjęte

Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie

Polecane produkty
Dermedic:

Olejek do kąpieli i pod prysznic Dermedic Baby