Nawigacja:
Dziecko |
Nasze forum dyskusyjne dostępne jest tylko dla zarejestrowanych i zalogowanych użytkowników. Nie trać czasu, zarejestruj się i zaloguj teraz!

Zarejestruj się »
lub
Arlettera
Mama
post napisany:

Witam mam pytanie jakie lego polecacie do 5 latki:) i drugie pytanie co kupić dla 3 latki najlepiej tez jakieś klocki

0 0
zgłoś post
do moderacji
Rozalens
Mama
post napisany:

Dużo zależy od zainteresowania jedni lubią elektronikę (gry zegarki itd) inne biżuterię (kolczyki naszyjniki bransoletki ) plastyczne ( jakiś zestaw dużo tego w empiku) LEGO . Książki . Wszystko zależy od zainteresowania

Od siebie polecam zajrzeć sboie do księgarni Pwn:

https://ksiegarnia.pwn.pl/Wielki-atlas-swiata,68467866,p.html

W ksiegarnio znajdziesz wiele wartościowych edukacyjnych książek dla dzieci i dla dorosłych. 

0 0
zgłoś post
do moderacji
laura02
Mama
post napisany:

Przede wszystkim jak chcecie kupować zabawki, to najlepiej w sprawdzonych miejscach. Ja przykładowo ostatnio znalazłam firmę www.fokastara.pl  w której naprawdę warto byłoby dokonać zakupu zabaweczek dla dzieci.  Tam znajdziecie  w praktycznie wszelkich kategoriach zabawki i  w naprawdę doskonałęj jakość. Ogromny plusem jest to też, że  oferują oni ekspresową dostawę, także nawet następnego dnia można spodziewać się paczuszki.

0 0
zgłoś post
do moderacji
Karolina89n
Mama
post napisany:

To wszystko zależy ile dziecko ma lat ;) Jak jest troszke starsze, ma tam je 1,5 roku to warto pomyśleć o huśtwce https://www.homero.pl/hustawki-dla-dzieci-do-pokoju  Warto wybrać taką, która jest zgodna z normami bezpieczeństwa dla dzieci. Poza tym  następną kwestią jest przestrzeń, która powinna być wolna od innych mebli lub elementów, które mogą stwarzać niebezpieczeństwo.

0 0
zgłoś post
do moderacji
Zgłoszenie postu do moderacji

Pomóż nam zrozumieć, co się stało

Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta

Zgłoszenie postu do moderacji

Twoje zgłoszenie zostało przyjęte

Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie

Polecane produkty
Dermedic:

Nawilżająco-kojący krem uzupełniający lipidy Dermedic Baby