Znacie coś delikatnego ale skutecznego do łagodzenia swędzenia po ukąszeniu komarów i innych owadów? Mój mały jest alergikiem i nie poszaleję ze środkami a za chwilę będzie znów pełno komarów i drapanie jak co roku do krwi
Mama
post napisany:

Znacie coś delikatnego ale skutecznego do łagodzenia swędzenia po ukąszeniu komarów i innych owadów? Mój mały jest alergikiem i nie poszaleję ze środkami a za chwilę będzie znów pełno komarów i drapanie jak co roku do krwi
może bite away ci się sprawdzi? To urządzenie, może być u alergików stosowane i szybko działa, na pewno w necie znajdziesz informacje jak to wygląda, ale to jest wielkości termometra/długopisu, są dwa tryby czasowe, dla dzieci/alergików i dla dorosłych dłuższy, nic nie boli takie stosowanie
o to ciekawe, nigdy o czymś takim nie słyszałam, gdzie to kupiłaś? jeśli to by pomogło to by było super, bo już dosłownie wymiękam, chciałabym w końcu znaleźć coś skutrecznego
kochana, a jak to urządzonko w ogóle działa? na jakiej zasadzie? Coś takiego bardzo by mi się przydało.
Pomóż nam zrozumieć, co się stało
Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta
Twoje zgłoszenie zostało przyjęte
Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie
Polecane produkty
Dermedic: