Witam mamuśki ;) macie może jakieś godne polecenia książki do czytania z maluszkami żeby poznawały świat? Chce się zaopatrzyć w coś fajnego, bo moje dziecię juz się zaczyna interesowac kolorowymi obrazkami ;)
Mama
post napisany:

Witam mamuśki ;) macie może jakieś godne polecenia książki do czytania z maluszkami żeby poznawały świat? Chce się zaopatrzyć w coś fajnego, bo moje dziecię juz się zaczyna interesowac kolorowymi obrazkami ;)
Polecam "czytam sam, krolewna śnieżka", "czytam sam. Pinokio. Książka z naklejkami" cena to około 7 zl. Zapoznaj się z całą seria książeczek czytam sam. Są barwnie ilustrowane i niedrogie.
Ja miałam moje pierwsze książeczki
Na pewno seria "obrazki dla maluchów" jest świetna a ogólnie my kupujemy dużo książeczek na których są duże rysunki po jednym lub dwa na stronie wtedy nasz roczny Synek szybciej się uczy i później pokazuje to o co go prosimy :)
Ja od 2 miesiaca zycia czytalam wierszyki o mamie, kolorowa bajeczka taka. I coreczka ja uwielbia, już jest pogryziona, porwana, ale czytamu dalej ;)
Wierszyki czytalismy zawsze
U nas od ok. 9 mca super się sprawdza Pucio. Polecam.
Polecam serię o Puciu i fajne są te książki o slodziakach z biedronki :D
Wiersze Brzechwy i Tuwima, Łodka Jurka i pierwsze wiersze z wyprawki szpitalnej. Teraz zamierzam zamówić serię o Piciu, dzięki Ecomama za przypomnienie. :)
My mamy kolorowe obrazki. Moje pierwsze książeczki. Córeczka uwielbia przywracać książeczki, trochę spróbować jak smakują.
Pomóż nam zrozumieć, co się stało
Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta
Twoje zgłoszenie zostało przyjęte
Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie
Polecane produkty
Dermedic: