My radzimy sobie z katarem regularnym czyszczeniem aspirstorem, do tego krople do nosa. Zazwyczaj tyle wystarcza
Mama
post napisany:

My radzimy sobie z katarem regularnym czyszczeniem aspirstorem, do tego krople do nosa. Zazwyczaj tyle wystarcza
Jak dokładnie robicie inhalacje solą dziecku ? Czy dla 2 lata jest ona wskazana? Siostra ma duży problem z katarkiem u dziecka i szukamy sposobów, ponieważ lekarz ani alergolog nie są w stanie pomoc.
Stosuje Nasodrill i odciągam katarkiem do odkurzacza
I dużo nosić dzidzia jeśli jest mały żeby katarek mógł spływac
Woda morska, aspirator i maść majerankowa. Położna doradziła mi równiez zakrapiać nosek swoim mlekiem. Przy katarze nie wiem czy akurat to pomogło bo stosowałam kilka rzeczy ale wyleczyło ropiejące oczko, które zakrapiałam swoim mlekiem.
U nas byl problem, bo mala ani nie dala sobie odciagnac ani zakropic nosa. Kazda proba konczyla sie placzem i lamentem,wiec nauczylam ja smarkac do chusteczki
Jak karmisz piersią możesz użyć własnego mleka. Inny sposób to inhalacje z soli fizjologicznej. Przy zatkanym nosie i gęstym katarze Nebu Dose plus dobre krople do nosa za konsultacja lekarza
U nas inhalacje wodą fizjologiczną
I koniecznie niezastąpiony katarek.
I woda morska
Pomóż nam zrozumieć, co się stało
Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta
Twoje zgłoszenie zostało przyjęte
Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie
Polecane produkty
Dermedic: