Chodząc do ginekologa chodziliście prywatnie czy na NFZ. Pierwszą ciąże chodziłam na NFZ. Dwie kolejne prywatnie.
Mama
post napisany:

Chodząc do ginekologa chodziliście prywatnie czy na NFZ. Pierwszą ciąże chodziłam na NFZ. Dwie kolejne prywatnie.
Ja chodziłam na poczatki prywatnie. Później ten sam lekarz przyjmował mnie na nfz. Czasami warto iść prywatnie ale nie zawsze:)
Chodziłam na NFZ i jestem zadowolona bo szybko się dostawałam do lekarza ginekologa i miałam solidna opiekę w ciąży i przy porodzie ( miałam szczęście bo poród prowadził mój lekarz prowadzący całą ciążę☺)
Chodziłam na nfz i byłam bardzo zadowolona z mojego lekarza. Na płatnych byłam tylko na 3D
to zalezy od lekarza, na chodzilam na nfz i bardzo sobie chwale, młody lekarz z super podejściem.
A ja prowadziłam ciąże i prywatnie i na nfz w obydwu ciążach
nfz , mam sprawdzonego super lekarza
Ja prywatnie przez całą ciąże.
Ja chodziłam prywatnie. Nie trzeba czekać w długiej kolejce i badania prenatalne miałam w cenie. Ale nie chodziłam na NFZ więc nie mam porównania.
Prywatnie i byłam bardzo zadowolona. Lekarz był nawet do mojej dyspozycji telefonicznie i czułam że jestem naprawdę pod dobrą opieką.
Pomóż nam zrozumieć, co się stało
Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta
Twoje zgłoszenie zostało przyjęte
Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie
Polecane produkty
Dermedic: