Nawigacja:
Ciąża i poród |
Nasze forum dyskusyjne dostępne jest tylko dla zarejestrowanych i zalogowanych użytkowników. Nie trać czasu, zarejestruj się i zaloguj teraz!

Zarejestruj się »
lub
Alek.K
Mama
post napisany:

Z własnego doświadczenia szczerze mogę polecić INOFOLIC COMBI. Nie będę się rozpisywać co ma w skladzie, bo ulotka jest dostępna w wyszukiwarce. Natomiast mogę powiedzieć, że mi bardzo pomógł już po miesiącu stosowania. Inne suplementy w ogóle nie wchlanialy się do mojego organizmu. Poleciła mi go moja ginekolog, która specjalizuje się w trudnych przypadkach jakim był problem z zajściem w ciążę. 

0 0
zgłoś post
do moderacji
Aneczkaa006
Mama
post napisany:

Ja nie mialam problemów z zajściem w ciążę więc nie bralam dodatkowych leków czy innych suplementów.                                                                                                                                                                                                                                          

0 0
zgłoś post
do moderacji
Helga84
Mama
post napisany:

Brałam kwas foliowy dwa miesięcy przed ciążą i prawie do końca ciąży. Lekarz mi doradził. To bardzo ważny element w planowaniu ciąży oraz w pieszych miesiącach ciąży. Mieści się także w zielonych warzywach. Co prawda codziennie jeść szpinak z brokułami nie zbyt pasowało mojemu mężowi 🤭 Ciężko przekonać silną płeć do zdrowych posiłków. 

0 0
zgłoś post
do moderacji
Zdr
Mama
post napisany:

Zaleca się rozpoczęcie suplementacji kwasem foliowym przed planowaniem ciąży, idealnie kilka miesięcy przed zajściem w ciążę. Warto zaczynać przyjmować kwas foliowy co najmniej 1-2 miesiące przed rozpoczęciem prób zajścia w ciążę. Oczywiście, jeśli planujesz ciążę nagle lub jesteś już w ciąży, lepiej zacząć suplementację od razu, ponieważ kwas foliowy jest kluczowy dla zdrowego rozwoju cewy nerwowej u płodu, zwłaszcza w pierwszych tygodniach ciąży, zanim wiele kobiet dowiaduje się, że są w ciąży.

Oczywiśćie wcześniej warto jest takie starania skonsultować z lekarzem, który przeprowadzi ogólny wywiad i zleci inne badania https://ginekolog-rzeszow.pl Daję namiar na pania doktor z Rzeszowa. 

0 0
zgłoś post
do moderacji
Zgłoszenie postu do moderacji

Pomóż nam zrozumieć, co się stało

Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta

Zgłoszenie postu do moderacji

Twoje zgłoszenie zostało przyjęte

Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie

Polecane produkty
Dermedic:

Lekki balsam do ciała Dermedic Baby