W pierwszej ciąży +11 kg przytyłam dwa tygodnie po porodzie miałam już swoją wagę. A w drugiej +13kg przytyłam i zostało mi do teraz 2 kg na plusie. Ja jestem już ponad 6 miesięcy po porodzie. Mam nadzieję że to zgubie.
Mama
post napisany:

W pierwszej ciąży +11 kg przytyłam dwa tygodnie po porodzie miałam już swoją wagę. A w drugiej +13kg przytyłam i zostało mi do teraz 2 kg na plusie. Ja jestem już ponad 6 miesięcy po porodzie. Mam nadzieję że to zgubie.
Mi również się wydaje że to ile i jak szybko przybiera się na wadze w ciąży trochę zależy od predyspozycji. Ja się specjalnie nie objadłam i się ruszałam a jednak waga szła szybko w górę. Niby 15 kilo to nie jest jakoś bardzo dużo jednak po porodzie mi zostało i myślałam walczyć z tymi kilogramami.
na razie mam 15 na liczniku a przede mna jeszcze jakies 3 tyg ciazy. w poprzedniej wiecej przytylam i bylam wielka jka nie wiem co napewno bylo ponad 20 kg az zwrocila uwage ze tyle przytylam ale jadlam ile wlezie
Przytyłam w ciąży 20kg byłam wielka i szczerze bardzo dużo mi jeszcze zostało nie mogę teraz tego zgubić nie karmilam piersią a wiem że to dużo daje w ostatniej fazie tak przybrałam na wadze bo co dzień musiałam zjeść ciasto aż mnie w oczy kolilo jak nie zjadłam a teraz wszystko zostalo
19 kg i jeszcze 7 do wagi z przed ciąży zostało. Córka ma pół roku.
U mnie było w pierwszej ciąży 25kg ☺ byłm w szoku ile mi potem zostało😞.
Z dwiem nastepnymi ciążami już mniej bo bardziej lekarz pilnował i pare wizyt w szpitalu a teraz to zrzucać niestety nie jest to takie łatwe😕.
Ja w trakcie ciąży żony schudłem 2kg.Zona przytyła jakieś 15 kg.łącznie jako para można powiedzieć że przytyliśmy w ciąży 13kg. Z tym że ja przytyłem po porodzie 2 kg a żona schudła jakieś 15 w ciągu 6 mcy od urodzenia dziecka. Piękna matematyka
Łącznie przytyłam 15kg, szybko zrzuciłam do wagi mniejszej niż przed ciążą beż żadnej diety i rygorystycznych cwiczeń, jakoś naturalnie waga spadła a obecnie 8 miesięcy po porodzie waże tyle co przed ciążą.
Ja juz teraz dokladnie nie pamietam. Okolo 5 kg, ale to dlatego, ze mialam.problemy zdrowotne i moj organizm spalal tłuszcz mimo odpowiedniej diety. Dlatego po ciazy z kretesem zrzucilam.nadbagaz. :D Ale koncze karmix i wracam pomału do wagi sorzed ciazy
Dziewczyhny a czy łatwo wróciłyście do formy sprzed porodu? Sama dość sporo tyję w ciazy (przynajmniej tak mi się wydaje) i zastanawiam się czy bedę w stanie to zrzucić po porodzie....... Jak to było u wAS?
Pomóż nam zrozumieć, co się stało
Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta
Twoje zgłoszenie zostało przyjęte
Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie
Polecane produkty
Dermedic: