Nawigacja:
Ciąża i poród |
Nasze forum dyskusyjne dostępne jest tylko dla zarejestrowanych i zalogowanych użytkowników. Nie trać czasu, zarejestruj się i zaloguj teraz!

Zarejestruj się »
lub
Madzialenka87
Mama
post napisany:

Jestem ciekawa jak u WAS przebiegała ciąża???? moja była spokojna nie miałam ani zachcianek, ani mdłości, jadłam wszystko do 5 miesiąca jeździłam rowerem, w 8 miesiącu jeszcze chodziłam na basen, tańczyłam i biegałam (toczyłam się :)) do ostatniego dnia.

3 0
zgłoś post
do moderacji
mloda mama
Mama
post napisany:

Zachcianki i u mnie sie nie pojawily. Nie zawsze bylo kolorowo ale mimo wszystko znosnie. Najbardziej dokuczala mi koncowka, kiedy ledwo moglam sie schylic, do tego ten okropny bol plecow. Przyznam szczerze, ze za bym sie na jazde na rowerze w ciazy nie zdecydowala. Nie z powodu samej jazdy, tylko niebezpieczenstwa jakie nioslby upadek i w rezultacie jego konsekwencje.

4 0
zgłoś post
do moderacji
Marysia
Mama
post napisany:

u mnie słabo bo od samego początku do 12 tyg. Miałam nudności a później trochę przeszło ale do końca ciąży po każdym posiłku nie czułam się najlepiej

4 0
zgłoś post
do moderacji
Pati1990
Mama
post napisany:

Ogólnie pierwsza ciaża w wielku 28 lat bardzo się staraliśmy o dziecko i radość była nie ziemska jak się dowiedzieliśmy że zostaniemy rodzicami. Oczywiście myślałam , że będzie troszkę inaczej . Do 6 miesiąca były nudnności i wymioty. Wizyty w szpitalu z infekcją na które nie działały żadne antybiotyki. Teraz aktualnie koniec 8 miesiąca finał coraz bliżej i nakaz leżenia z powodu skracającej się szyjki. No ale najważniejsze dla mnie było zawsze żeby dziecko było zdrowe , a resztę każdy jest w stanie znieść dla tak małej istotki :) 

1 0
zgłoś post
do moderacji
Emmi
Mama
post napisany:

I u mnie brak zachcianek ;) juz myślałam że to tylko ja jestem takim ewenementem, ale widzę ze nie jestem sama :)

2 0
zgłoś post
do moderacji
Mlodamama92
Mama
post napisany:

Przebiegla bardzo dobrze,aczkolwiek przez kilka dni potrafila mnie bolec glowa. Mdlosci nie mialam, za to zgaga mnie meczyla. A co do zachcianek, mialam tylko wieksze parcie na pomidory, pieczarki, marchewke, jablka.. 

3 0
zgłoś post
do moderacji
kasiamaria
Mama
post napisany:

u mnie w każdej ciąży było ok. W pierwszej ciąży od 28 tygodnia musiałam się oszcędzać przez za szybko skracającą się szyjkę. W drugiej od 26 tygodnia musiałam się oszczędzać z tego samego powodu co w pierwszej, A trzecia ciąża zaczęło się od 23 tygodnia ciąży brałam leki i musiałam się oszczędzać a dwa miesiąc przed wyznaczonym terminem musiałam leżeć

3 0
zgłoś post
do moderacji
amrsnobody
Mama
post napisany:

W 2 miesiącu byłam na większej imprezie muzyki elektronicznej. W październiku zaczęłam studia, dojezdzalam pociągiem 70 km i na samą uczelnie jeszcze tramwajem. Zaczęłam studiować kosmetologię i na zajęciach praktycznych Pani nie pozwoliła wykonywać na mnie masażu twarzy. Chodziłam na kurs kosmetyczny w 6 miesiącu jakoś zaczęłam. W 9 miesiącu jeździłam rowerem na korepetycje z chemii. Męczyła mnie zgaga, bo nie odmawialam sobie jedzenia. 

1 0
zgłoś post
do moderacji
Paulina
Mama
post napisany:

Zachcianek specjalnie nie miałam ale mdłości do 4 miesiąca i pod koniec ciąży problemy ze snem 

2 0
zgłoś post
do moderacji
MamaLiwki
Mama
post napisany:

Zachcianki miałam na wszystko :-D zwłaszcza na truskawki i kawę mrożona z mc donalda. Później miesiąc musiałam leżeć bo było zagrożenie wczesnym porodem ale po 36 tyg już mogłam normalnie chodzić. Ogólne miło wspominam

2 0
zgłoś post
do moderacji
Zgłoszenie postu do moderacji

Pomóż nam zrozumieć, co się stało

Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta

Zgłoszenie postu do moderacji

Twoje zgłoszenie zostało przyjęte

Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie

Polecane produkty
Dermedic:

Olejek do kąpieli i pod prysznic Dermedic Baby