Nawigacja:
Jaką wodę pijecie/piłyście będąc w ciąży?
Ciąża i poród |
Nasze forum dyskusyjne dostępne jest tylko dla zarejestrowanych i zalogowanych użytkowników. Nie trać czasu, zarejestruj się i zaloguj teraz!

Zarejestruj się »
lub
leksik1
Mama
post napisany:

Mamusie, jaką wodę pijecie/piłyście będąc w ciąży? Staram się dużo pić, ale zazwyczaj piję wodę źródlaną z Lidla. Tylko, że ona chyba jest bardzo uboga w składniki. Czy jest jakaś woda mineralna lepsza od innych?

0 0
zgłoś post
do moderacji
MamaElf
Mama
post napisany:

Ja piłam cisowianke jeżeli nie mogłam dostać mama i ja bo ta druga jest chyba najlepsza, ale niestety ciężko dostępna przynajmniej w mojej okolicy. Jeszcze Żywiec jest dobry ale ja nie lubię jej smaku i poprostu jej nie kupujemy 

0 0
zgłoś post
do moderacji
Jeczesia
Blogerka
post napisany:

O ile nie masz niedoboru makro lub mikroelementów nie ma się co martwoc o ilosc tych, ktore są zawarte w wodzie. Ja pilam od zawsze Zywca choc od pewnego czasu różnie ludzie mowia.. mimo wszystko ja, moje dziecko i cała rodzina jesteśmy okazami zdrowia. Grunt to pic dużo wody miberalnej. Pozdrawiam!:)

0 0
zgłoś post
do moderacji
Mama
Mama
post napisany:

Oglądałam jakiś czas temu reportaź na temat wody do picia.Najzdrowsza jest źródlana.A jeśli chodzi o firmy to nieźle wypada woda Cisowianka,ale chyba jest mało dostępna.Ja kupuję różne firmy nie msm upatrzonej.Jak byłam w ciąży piłam bardzo duże ilości wody.

0 0
zgłoś post
do moderacji
Mlodamama92
Mama
post napisany:

Przez cala ciaze pilam zywiec zdroj smakowa. Jakos nie zglebialam sie w temat jaka woda jest najlepsza. Pilam po prostu to co chcialam, dosc czesto byly to gazowane napoje albo nawet piwo bezalkoholowe. Woda jednak pozostawala bez zmian

0 0
zgłoś post
do moderacji
leksik1
Mama
post napisany:

Dużo jest tych wód. Cisowianke kupię bez problemu w wielu sklepach w mojej okolicy. Mama i  ja też chyba. Tylko właśnie zastanawiałam się czy jest sens płacić więcej za wodę. W porównaniu z tą lidlową butelka której z tych jest ok 4 raz droższa. Są jeszcze Kryniczanki, czy jakieś inne ze słowem zdrój w nazwie. Czy warto takie kupować? 

0 0
zgłoś post
do moderacji
LiviaSilva
Mama
post napisany:

W zasadzie to piłam różne wody mineralne. Unikalam tylko wód gazowanych. Czasem piłam zwykłą, przygotowaną w czajniku wodę. Myślę że nie dajmy się zwariować . ważne żeby pić 2 litry płynów, wody, soków, herbaty owocowej itd.

0 0
zgłoś post
do moderacji
Marlin992
Mama
post napisany:

Ja pilam różne wody. Ale chyba najczęściej kupowałam naleczowianke. Ja jakos nie lubię wod zrodlanych. Smakuja dla mnie jak zwykla kranowka. Ogólnie bardzo duzo pilam. Pol pitra wody wypijalam przez noc. A czasami nawet bylo malo, mala butelka na noc. W dzien to wypijalam 2 duże butelki.

0 0
zgłoś post
do moderacji
Mama H&F
Mama
post napisany:

Ja piłam każda wode, nie miałam jakieś wybranej która piła. Piłam zwykła zwyk mineralna niegazowana, ale również piłam bardzo dużo soków świeżo wyciskanych które sama robiłam w domu z owoców i warzyw sezonowych 

0 0
zgłoś post
do moderacji
evli2
Mama
post napisany:

Ja piłam tylko niegazowaną, bo taką piją i zazwyczaj primaverę. Mam też butelkę filtrującą i obecnie tylko z niej piję, co jakiś czas wymieniam wkład filtrujący i bardzo dobrze mi ona służy, jestem zadowolona, nie muszę targać tyvh zgrzewek z wodą.

0 0
zgłoś post
do moderacji
Zgłoszenie postu do moderacji

Pomóż nam zrozumieć, co się stało

Krótko uzasadnij przyczynę zgłoszenia posta

Zgłoszenie postu do moderacji

Twoje zgłoszenie zostało przyjęte

Nasi moderatorzy przyjrzą się zgłoszonej przez Ciebie sprawie

Polecane produkty
Dermedic:

Nawilżająco-kojący krem uzupełniający lipidy Dermedic Baby